Hírek
 • a minimum-járulékalapról, a járulékfizetési kötelezettségről, a bejelentési feltételekről
 • a 15 %-os áfa kulcs 2006. szeptember 1-jével 20 %-ra történő emelésével kapcsolatos
 • az egészségbiztosítási járulék nevének és mértékének változásáról
 • Nyelvválasztás
  Köszöntjük honlapunkon!

  2012 Május 20- dec 31.ig akciós áron vállalunk minden új ügyfelet. kérjen ajánlatot emailben.  Irodánk a gazdasági élet számos területén dolgozó cégeknek nyújtja a következő szolgáltatásokat: könyvelés , könyvvizsgálat , adótanácsadás , pályázatírás pl: vendéglátás, számítástechnikai szolgáltatás, bolti nagy és kiskereskedelem, stb. Cégünk komplex ügyviteli szolgáltatást nyújt: a cégalapítástól a könyvelés, adótanácsadás -on keresztül a könyvvizsgálat -ig. Ügyfeleink fokozott biztonsága érdekében más könyvelő- és ügyvédi irodákkal rendszeresen konzultálunk. Kérésre referenciákat biztosítunk.

  A könyvelési munkába az alábbi alaptevékenységek tartoznak:
  - könyvvizsgálat előkészítése

  - kettős főkönyvi könyvelés és analitikák vezetése
  - adóbevallások és mérleg , beszámoló elkészítése határidőre

  - adótanácsadás
  - rendszeres pénzügyi és ügyviteli tanácsadás
  - bérszámfejtés, munkaügyi feladatok ellátása

  - pályázatok írása , Eu pályázat írása , Uniós pályazat írás
  - ügyfél képviselete a hatóságok előtt

  A könyvelés , könyvvizsgálat, adótanácsadás, pályázat írás, Uniós pályázat írás, mindig egy nagyon személyes és bizalmas megbízás. Mi értéket kezelünk és ennek megfeleően is járunk el. Garanciát vállalunk a munkánkra, így Ön biztonságban tudhatja Cége adóügyeit és könyvelés -ét, könyvvizsgálat -át.
  Hisszük, hogy csak az képes színvonalas és megbízható szolgáltatást nyújtani, aki képes a saját vállalkozását is megfelelően irányítani.

  Kis- és középvállalkozásokra specializálódott könyvelő csapatunk kiváló szakemberekből áll. Egyaránt ellátjuk hazai tulajdonú kisvállalkozások és multinacionális cégek hazai leányvállalatainak a könyvelés -ét, könyvvizsgálat -át, adótanácsadás -át, pályázat írás -át, eu pályázat írás -át anyavállalati riportolását.
  Versenyképes árképzésünk lehetővé teszi, hogy akár egy frissen alakult kis bt.-nek is nagy segítségére lehessünk nagyon kedvező áron a könyvelés, adótanácsadás -on keresztül a könyvvizsgálat -ig.

  ARD CONSULTING tapasztalatait könyvvitel , könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás és pályázat írás, uniós pályázat írás munkái során vegyesen szerezte ezért képes arra, hogy komplexebben átlássa és megoldja a felmerülő problémákat. Kollégáink és partnereink referenciái egyedülállóak. könyvvitel , könyvelés, könyvvizsgálat és adótanácsadás pályázat írás, uniós eu. pályázat írás munkái során arra törekszünk, hogy partnerei legyünk az Ön cégének.

  Adószakértő -ink, adótanácsadó -ink, könyvvizsgáló -ink mind a hazai, mind a nemzetközi adózás területén jártas szakemberek, illetve nemzetközi kapcsolatrendszerünk révén készen állnak a legbonyolultabb nemzetközi ügyletek megoldására is.

  Ügyfeleink nemcsak a legjobb könyvelés -i munkát, adótanácsadás -t,könyvvizsgálat -ot, elemzést és a legsikeresebb pályázat -ot, eu. uniós pályázatot várják tőlünk, hanem azt is, hogy ismerjük azokat az üzleti és kereskedelmi, környezetvédelmi és jogi kérdéseket, amelyek cégüket érintik annak érdekében, hogy a megfelelő adózási megoldást tudjuk nyújtani, a megfelelő időben. Úgy véljük, hogy nem csupán kiszolgáljuk ügyfeleinket, hanem csatlakozva hozzájuk egy csapatként dolgozunk a kihívások leküzdéséért.

  Főbb szolgáltatási területeink a következők:

  Könyvelés , Könyvvizsgálat , Adótanácsadás egy helyen.

  • jövedelemadók (Társasági adó, személyi jövedelemadó),

  • közvetett adók (ÁFA), (Külföldi vállalkozások ÁFA visszatérítésének ügyinétézése is)

  • adóellenőrzések és vitás kérdésekben való közreműködés

  • bérekkel kapcsolatos adótanácsadás

  • kettős főkönyvi könyvelés és analitikák vezetése

  • könyvvizsgálat

  • adótanácsadás

  • adóbevallások és mérleg határidőre elkészítése

  • rendszeres tanácsadás

  • bérszámfejtés, munkaügyi feladatok ellátása

  • pályázat -ok írása , Eu. pályázat írása, Uniós pályázat írás

  • ügyfél képviselete a hatóságok előtt

  Teljes-körű adótanácsadás szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, hogy minimalizáljuk a különböző adónemek miatt fellépő adókövetkezményeket. Emellett,

  Kérje személyre szabott ajánlatunkat az ard@izsak.axelero.net  címen vagy keresse kollégáinkat irodánkban vagy telefonon a 06-20-9-919-700 as számon.

  Előre is köszönjük érdeklődését !

  Könyvelés , Könyvvizsgálat , Adótanácsadás egy helyen.

   

  Hírlevél
  Név

  E-mail

  Felíratkozom
  Leíratkozom